Forum Prywatne

#1 2009-09-20 08:04:08

Maecilla

Administrator

Punktów :   

Raport graczki

Witam, jedna z graczek wys³a³a mi listê graczy, którzy wed³ug niej ma³± jakie¶ braki itp. Proszê, ¿eby¶cie teraz przejrzeli t± listê i zajêli siê swoimi rewirami, pisz±c w tym temacie co zrobili¶cie. Nie bierzcie tego jako krytykê czy co¶ takiego :) Raczej jako kolejne zadanie dla Stra¿ników, tym razem, troszkê wiêksze ni¿ zwykle :) Przy okazji macie sprawê nieco u³atwion±, gdy¿ z³ych graczy macie na li¶cie i nie musicie szukaæ :)

Emires (23) to nie jest avek hobbita
Nathika (31) brak profilu
Trisstita Mae (38) brak profilu (niby reset postaci)
Settus (58) avek z gry
Talan (60) avek z gry
MΨT Abdel (102) klasa fabularna nie zgodna z mechaniczn± (polityk), brak pozwolenia
Kaiiet (105) brak profilu
Arngrim (112) brak wybranej rasy i klasy
Machel (209) brak profilu
Xar (219) brak profilu, imiê z BG1
Straider (222) brak profilu
Dee (232) brak profilu
Anorion (237) brak profilu
Felinix Dinitri (247) brak profilu
Altharis Aret M (256) avatar niezgodny z ras±
ZA Haradil (272) brak wybranej klasy
Graciya Bokono (344) brak profilu
Maureen (350) brak profilu
ZA DO KASACJI (359) brak profilu, chce zostaæ skasowana
Cero (361) brak profilu
Eius (383) brak profilu
Devatar Urolus (385) brak profilu
Thelleo (389) brak profilu
Celisto (397) brak profilu
Sinéad (398) brak profilu
plmhtkuba (399) z³e imiê, brak profilu, brak avatara i brak statystyk
sakim (400) z³e imiê, brak profilu, brak avatara i brak statystyk
KASACJA (405) brak profilu, chce zostac skasowana
Marend (423) brak profilu
Eriss (440) brak profilu
Jimmu (441) brak avka i statystyk, a jutro tak¿e profilu
Yarkila (442) brak avka i statystyk, a jutro tak¿e profilu
An Eithiene (443) ma NPC bez podania
Illan Mendagra (445) brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry)
Ynis Witrin (446) brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry)
Owoc (447) brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry), z³e imiê
fafik314 (448) z³e imiê, brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry), avatara i statystyk
Konteil Dahlber (449) brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry), avatara i statystyk
dawiisss (450) z³e imiê, brak profilu (dzisiaj 7 dzieñ gry), avatara i statystyk
misiaczek1 (451) z³e imiê, brak avatara i statystyk
iniesta16 (454) z³e imiê, brak avatara i statystyk
Saemiel (457) brak avatara i statystyk
Caine (458) brak avatara i statystyk
dodo (459) z³e imiê, brak avatara i statystyk
-=Pogrom=- (462) z³e imiê
goldarus (463) z³e imiê
Valiant.15 (465) z³e imiê
Koral13 (467) z³e imiê

#2 2009-09-20 09:27:53

Ammael de Zarr

Stra¿nik

Punktów :   

Re: Raport graczki

³o³...widzê ¿e kto¶ odwali³ niez³± robotê...ehhh...zaraz siê zajmê swoim rewirem...

#3 2009-09-20 10:00:59

Ammael de Zarr

Stra¿nik

Punktów :   

Kaiiet 105- lochy
Arngrim 112- ostrze¿enie
Machel 209-lochy
Xar 219- lochy
Straider 222-lochy
Dee 232-lochy
Anorion 237-lochy
Graciya Bokono 344- lochy
Maureen 350-lochy
DO KASACJI 359-lochy

#4 2009-09-20 13:53:31

Amarln

Stra¿nik

Punktów :   

Emires (23) to nie jest avek hobbit - có¿ jak na razie nie mamy powiedziane jakich realiów siê trzymamy - Postaæ przedstawiona nie jest hobbitem tolkienowskim jednak, jego wzrost, ow³osienie pasuj± do niego - zreszt± uwa¿a siê i¿ Tolkien w³a¶nie na podstawie tej istoty wykreowa³ hobbitów.
Nathika (31) brak profilu - zapomnia³a dodaæ, ¿e i avatara. LOCHY
Trisstita Mae (38) brak profilu (niby reset postaci) - niby budowanie profilu. Graczka rzeczywi¶cie nie gra fabularnie czego dowodem jest prawie ca³kowity brak odwiedzania poczty, a na próbê sesji burknê³a czy nie umiem czytaæ profilu :P

Felinix Dinitri (247) brak profilu - ostrze¿enie.
Altharis Aret M (256) avatar niezgodny z ras± - nie widzê braku spiczastych uszu wiêc avatar jest w porz±dku.
ZA Haradil (272) brak wybranej klasy - nie jeste¶my od tego - je¶li nie wybra³ klasy - nie dostaje energii czyli gra czysto fabularnie, a ¿e profil i avatar nie okre¶laj± jak± klas± gra nie ma znaczenia co wybierze.

Cero (361) brak profilu - ostrze¿enie
Eius (383) brak profilu - ostrze¿enie
Devatar Urolus (385) brak profilu - ostrze¿enie
Thelleo (389) brak profilu - ostrze¿enie
Celisto (397) brak profilu - ostrze¿enie
Sinéad (398) brak profilu  - ostrze¿enie (oraz zawieszenie gry po 2 dniach)
plmhtkuba (399) z³e imiê, brak profilu, brak avatara i brak statystyk - podobnie jak wy¿ej.

(Ta nowa partia mia³a zostaæ zrobiona dzisiaj. Niestety w sobotê (kiedy ja przegl±dam wszystkie profile) nie by³o czasu.)

A tak z ciekawo¶ci:
Arngrim (112) brak wybranej rasy i klasy - czy to le¿y w naszych obowi±zkach? Profil jest, avatar i imiê równie¿.

A na przysz³o¶æ nie anga¿uj innych graczy w nasze sprawy... Lor mi siê pochwali³a i¿ to jej robota.

#5 2009-09-20 14:42:06

Algaessi

Stra¿nik

Punktów :   

Settus (58)-ostrze¿enie
Talan (60)- ostrze¿enie
KASACJA (405)-lochy
Marend (423)-ostrze¿enie
Eriss (440)- gracz otrzyma³ ostrzenie wczoraj

#6 2009-09-20 15:21:02

Maecilla

Administrator

Punktów :   

Altharis Aret M (256) - jego elf w awatarze ma skrzyd³a - sprzeczne z realiami opisu rasy.

Hobbit, opis rasy:

Hobbici niedawno przybyli do Vallheru, lecz ju¿ zd±¿yli zaznaczyæ swoj± obecno¶æ. Znani s± z pogodnego charakteru oraz umiejêtno¶ci wyczyszczenia spi¿arni w czasie krótszym ni¿ legion wyg³odnia³ych Krasnoludów. S± najni¿sz± znan± ras± - mierz± od 90 do 120 cm wzrostu. Maj± najczê¶cie ciemnobr±zowe, kêdzierzawe w³osy oraz br±zowe oczy. Cech± charakterystyczn± tej rasy jest fakt i¿ ¿aden z jej przedstawicieli nie nosi obuwia. Spowodowane jest to tym, ¿e posiadaj± na stopach niesamowicie bujne ow³osienie, dziêki któremu mog± na bosaka wêdrowaæ nawet po ¶niegu. Ogólnie przypominaj± Ludzi st±d zwyk³o nazywaæ siê ich Ma³ymi Lud¼mi. Wiêkszo¶æ Hobbitów jest nieco oty³a, co wprowadzi³o ju¿ w b³±d wielu przedstawicieli innych ras, albowiem je¿eli Hobbit zechce mo¿e porusz±æ siê równie zwinnie jak Elf. S± przy tym bardzo wytrzymali na trudy. Jednak rzadko owe cechy ujawniaj± siê w tej rasie, poniewa¿ nad brud go¶cinca oraz dreszczyk przygód, rasa ta przedk³ada ciep³o domowego kominka. Je¿eli ju¿ wyruszaj± w ¶wiat, to raczej z czystej ciekawo¶ci ni¿ ze wzglêdu na jakie¶ szczytne cele. Jest to rasa bardzo pokojowa, ¿yje z dala od spraw wielkiego ¶wiata i nie miesza siê do sporów innych istot. Ma³o który z nich para siê wojaczk± czy mag± ale ze wzglêdu na swoj± pracowito¶æ, przedmioty wykonane przez Hobbitów bez problemu mog± konkurowaæ z dzie³ami mistrzów elfich czy te¿ krasnoludzkich - przynajmniej je¿eli chodzi o wykonanie. Wed³ug niepotwierdzonych informacji wielu z podró¿ników tej rasy, którzy przybyli do Altary zasili³o szeregi przestêpczej organizacji znanej jako Gildia Z³odziei. ¶ledztwo w tej sprawie trwa.

Je¶li idzie o nie wybranie statystyk - tak, jeste¶my od tego. Mamy pilnowaæ by gracze mieli profile zgodne z ich wybran± ras± oraz klas±, a co za tym idzie, mamy pilnowaæ by statystki by³y uzupe³nione w przeci±gu 7 dni - tak samo jak profil.

I nie, nie zaanga¿owa³a Lor, ¿eby to zrobi³a. Sama wysy³a³a mi listê z niedopatrzeniami Stra¿ników. Mo¿ecie to zinterpretowaæ jak chcecie, jak mówi³am, nie bierzcie tego jako krytykê bo przecie¿ ka¿dy ma prawo do b³êdów. Po za tym, dziwne, ¿e siê czepiasz, skoro ja równie¿ czêsto zwracam wam uwagê na takiego i takiego gracza. Zamiast marudziæ, powinni¶cie siê cieszyæ, ¿e kto¶ was wspomaga i byæ wdziêcznym za pomóc. A nie jeszcze obra¿acie graczy.

#7 2009-09-20 17:30:25

Algaessi

Stra¿nik

Punktów :   

Ja osobi¶cie na potraktowa³am tego jako krytykê. Szczerze mówi±c, gdyby owa graczka napisa³a bezpo¶rednio do mnie podziêkowa³abym jej za pomoc.

#8 2009-09-21 07:57:39

Maecilla

Administrator

Punktów :   

Wybacz, ¿e powiedzia³am ogólnikowo.

#9 2009-09-21 12:27:35

Amarln

Stra¿nik

Punktów :   

Wiesz, a mi powiedzia³a, ¿e to Ty j± prosi³a¶ o to by tak± pracê wykona³a. Dlatego potraktowa³am to jako brak Twojego zaufania do naszej roboty. St±d mój wybuch. Przepraszam.

#10 2009-09-21 18:54:53

Maecilla

Administrator

Punktów :   

To dziwne, ¿e tak powiedzia³a. Piszê z ni± na GG jak i w grze gdy¿ zaczê³a ona odgrywaæ postaæ NPC s³u¿kê mojej ksiê¿niczki. Zwróci³a mi uwagê na kilka osób, a to imiê a to co¶ tam. Powiedzia³am wiêc, ¿eby stworzy³a listê osób, które wed³ug niej ³ami± prawo. Bo nie chcia³am Wam wysy³aæ co chwilê pojedynczo jakiego¶ ID. Okaza³o siê, ¿e wziê³a to sobie do serca i przejrza³a ca³± listê graczy.

Stopka forum

RSS